Családunk új segítsége

Mi egy ideje már család szinten használunk okos telefonokat, hiszen három kamasz gyerek boldogítja otthon a családi életet, amelyek közül mindhárman olyan hobbinak örvendenek, amit folyamatosan és rendszeresen edzések és versenyek tarkítanak, vagyis igazság szerint folyamatosan sakkozni kell, hogy mindig mindenki a helyén tudjon lenni időben, legyen az edzés vagy verseny, esetleg edzőtábor vagy iskola. A munka mellett ez nekünk a férjemmel igen megterhelő, de van egy közös naptárunk és igazság szerint egy csapatként elég ügyesen meg tudjuk oldani ezeket a feladatokat is, ami miatt igen büszke is vagyok magunkra, azonban az is tény, hogy ehhez szükségünk van mindenképpen telefonokra. Mindenkinek van egy okos telefonja, amit folyamatosan nyomkod és hát az is megesik, hogy telefon szerviz szolgáltatást kell igénybe vennünk, mostanában nem is egyszer.

Mert hát a gyerekek még nyilván nem tudnak annyira figyelni a készülékekre, és akármilyen kijelzővédő fólia és tok van a telefonokon, egy-egy esés alkalmával a kijelzőcsere szükségessé válik. Nem is az anyagi része volt ennek megterhelő, mert hála a jó égnek elég jól keresünk a férjemmel mindketten, hogy egy-egy ilyen kijelző javítás ne legyen probléma, de sajnos nem igazán találtunk olyan android szervíz szolgáltatást a környéken, ami megfelelő lett volna és ne kellett volna attól tartani, hogy rosszabb állapotban hozzuk ki a készüléket mint ahogyan bevittük, és sajnos ez nem túlzás.

Az egyik nagyon jó barátunk azonban most megtalálta a családunk számára a tökéletes megoldást, hiszen az androidszerviz.hu csapata már másodszor nyújt számunkra hihetetlen gyors és nagyon precíz segítséget a telefon javítás terén, ráadásul most nem is a gyerekek, hanem a mi telefonjaink tekintetében, hiszen egy helyen, egy zsebben volt mindkettő telefon, az enyém és a férjemé is, és sajnos mindkettő esetében a kijelzőcsere oldotta csak meg annak a hatalmas esésnek a következményét, amit a táskával együtt elszenvedtek. Ebből is látszik, hogy az ember hibázik, a telefon összetörik, ami nem probléma, ha van egy ilyen tökéletes csapat, aki mindig kihúz minket a bajból. Azt gondolom mindenkinek meg kell ismerni őket.