Az íróasztalom új ékszere

Ki ne ismerné az érzést, hogy ha apple termékeket használ, hogy bár ezerszer eszébe volt, hogy fel kell tölteni az eszközt, de elfelejtette, és pár százalékon áll a segítőtársa. Lehet ez igazság szerint telefon vagy számítógép, de akár apple watch óra is, ami persze már csak azért is nagyon kellemetlen tud lenni, mert egy-egy edzés során, hogy ha hozzászokik az ember az óra használatához nagyon tud hiányozni. Nem csak az hogy mérje hogy mennyit vagy hogy hogyan teljesítünk, hanem persze az is, hogy egyáltán visszajelzést adjon arról, hogy milyen állapotban vagyunk, mennyire hajtjuk épp a szervezetünket. Nekem számtalanszor fordult elő mostanában, hogy otthon tudtam volna tölteni az apple watch órámat, de sajnos elfelejtettem, magammal pedig nem vittem töltőt, így aztán egyedül kellett az esti futást teljesítenem, ami egyre kényelmetlenebbé vált számomra.

Úgy döntöttem tehát, hogy megelőzöm ennek a sorozatos kínját, így beszereztem egy kis segítséget a munkahelyemre is, egy apple töltőállomás személyében. Egészen egyszerűen azt tudom mondani, hogy imádom. Azóta nem fordult elő olyan, hogy hazafelé menet lemerült volna az órám, mindig, minden helyzetben fel tudom tölteni annyira az órámat, hogy segíteni tudjon nekem az edzésben. Nem mellesleg pedig az asztalom gyönyörű szereplője. Mindenki a csodájára jár, főleg akinek szintén apple watch órája van.

Már nem egy ember rendelt az applewatchshop.hu oldalról az ajánlásom után, és azt kell mondjam, hogy eddig még mindenki csak hálálkodva jött oda aztán hozzám, mert sokkal szebb terméket kaptak mint amit vártak, ráadásul hihetetlen gyorsasággal és még hihetetlenebb áron. Mindenkinek csak javasolni tudom, hogy ha apple watch órája van, keresse fel ezt a kis oldalt, mert csodát fog itt találni. Én mindig tudok magamnak választani egy újat a watch szíjak közül, és azt gondolom hogy mások is ugyanígy lesznek ezzel, csakúgy mint az apple töltőállomások estében. Én már karácsonyi ajándékként is beszereztem egyet.